Vinski Turizam

Podrum “Stari hrast” svoj početak beleži 2008 godine, u vreme kada rastu ideje o stvaranju nove “vinske Srbije” i kada se pojavljuju sada već velika imena vinskog sveta. Naša vizija je bila i ostala biti porodična vinarija sa sopstvenim zasadima i kapacitetima kojima se može upravljati u krugu porodice, uz angažovanje vodećih stručnjaka iz polja proizvodnje vina i rakija. Podrum nosi naziv po 200 godina starom hrastu koji se nalazi u samom vinogradu i koji pamte najstariji stanovnici tog kraja.

Degustacija

Pridružite nam se u našoj sali za degustaciju i uživajte u širokom asortimanu sorti uključujući i nagrađivana vina iz naše ponude.

Obilazak

Degustacije, obilazak vinarije i podruma Stari Hrast i još mnogo toga. Doživite vina na jednom od naših nezaboravnih obilazaka.

U okviru vinskog turizma našim gostima je na raspolaganju sledeće:

Obilazak podrumskih prostorija sa upoznavanjem proizvodnog procesa. Obilazak vinograda i voćnjaka. Degustacija vina i rakije ispod starog hrasta. Degustacija svih starih i mladih vina iz prohromskih sudova, boca, drvenih burića. Degustacija vina i rakije u degustacionoj Sali, uz zakusku...

BASIC Degustacija ..... 1200 din
  • Obilazak podruma i upoznavanje sa tehnološkim procesom proizvodnje
  • Degustacija u degistacionoj Sali ili proizvodnom prostoru (po zelji)
  • U okviru degustacije gostima su na raspolaganju tri  vina i jedna rakija
  • Max broj ljudi 50
  • Vreme trajanja degustacije 60-90 min